Τους 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λετονία για το τελευταίο ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ανακοίνωσε ο Σωτήρης Μανολόπουλος. Εκτός ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Μία ημέρα μετά την πολύ σπουδαία νίκη της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανολόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λετονία για το τελευταίο παιχνίδι των «παραθύρων» (27/02).
Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο (26/02) είναι οι: Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Νίκος Χουγκάζ.
Εκτός έμεινε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που μετά τη μυθική του εμφάνιση στο ματς με τη Σερβία, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις, όπως επίσης και οι Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ομηρος Νετζήπογλου.
Στην αποστολή δεν θα βρίσκονται ούτε οι Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Όμηρος Νετζήπογλου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.