Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Μάικλ: Η σύλληψη, το coming out και οι αποκαλύψεις χρόνια μετά

Τζορτζ Μάικλ: Η σύλληψη, το coming out και οι αποκαλύψεις χρόνια μετά

Ο μάνατζέρ του αποκαλύπτει όσα έγιναν μετά τη σύλληψή του που οδήγησε στο coming out του Τζορτζ Μάικλ.

Το όνομα του Τζορτζ Μάικλ έχει συνδεθεί απόλυτα με τη μεγαλύτερη επιτυχία των Χριστουγέννων «Last Christmas». Ήταν το 2016 που ο θρυλικός τραγουδιστής άφηνε την τελευταία του πνοή στα 53 του χρόνια την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.

«Η οικογένειά του πέρασε πολύ δύσκολα. Τους αγαπούσε τόσο πολύ», σημειώνει ο μάνατζερ του Τζορτζ Μάικλ αναφερόμενος στον αείμνηστο τραγουδιστή. Ο θάνατός του τους στοίχισε πολύ.

Μόνο τρία χρόνια αργότερα θα ακολουθούσε και ο θάνατος της αδελφής του Melanie, στα 59 της χρόνια. Η μητέρα τους είχε φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο το 1997.

Οι τάφοι τους βρίσκονται δίπλα δίπλα στο ανατολικό νεκροταφείο στο Highgate, στο βόρειο Λονδίνο. Μετά από πολλά χρόνια θλίψης, η αδελφή του Yioda και ο πατέρας του Jack προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

«Θα άφηνε τη φήμη και τα χρήματα για να έχει μαζί όλη του την οικογένεια και τη μητέρα του πίσω» σημειώνει ο μάνατζέρ του Andros Georgiou. Ο χρόνος θεραπεύει τις πληγές των συγγενών του που έμειναν πίσω.

Η αδελφή του διαχειρίζεται το κτήμα του Τζορτζ Μάικλ, τον ιστότοπό του και τα social media του θρυλικού τραγουδιστή. Βρίσκεται και πίσω από την καμπάνια να μπει ο διάσημος τραγουδιστής στο Rock & Roll Hall of Fame.

Ο Andros θυμάται διάφορες ιστορίες από τον Τζορτζ Μάικλ πριν από την εμφάνισή του στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Channel 4 για το σκάνδαλο γύρω από τη σύλληψη του διάσημου τραγουδιστή το 1998 στο Λος Άντζελες.

To coming out του Τζορτζ Μάικλ

Ήταν το περιστατικό που οδήγησε και στο coming out του Τζορτζ Μάικλ. Στο ντοκιμαντέρ Outed γιορτάζεται το γεγονός πως υπήρξε πρωτοπόρος για την LGBTQI κοινότητα.

Θυμάται όσα ακολούθησαν μετά τη σύλληψή του. Είχε μεταβεί στο Λος Άντζελες αφού είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. «Είναι μεγάλο μέρος της ταινίας το πώς το αντιμετώπισε. Ήμουν πάντα τόσο περήφανος γι’ αυτόν και είμαι ακόμα και σήμερα».

Και ενώ έξω από το σπίτι του βρίσκονταν πολλοί δημοσιογράφοι, δεν ταράχτηκε. «Φτιάχνω τα μαλλιά μου. Θα βγούμε έξω» είπε τότε ο Τζορτζ Μάικλ στον Andros. Επέλεξε να βγουν σε ένα από τα πιο μοντέρνα εστιατόρια. Δεν κρύφτηκε από κανέναν.

«Πήγαμε στο εστιατόριο και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια. Του έλεγαν μπράβο και να ζήσει τη ζωή του», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ήταν ο ίδιος ο Τζορτζ Μάικλ που θα γύριζε να του πει πως είναι περήφανος γι’ αυτό που είμαι. «Δεν θέλω να κρύβομαι άλλο. Ας περάσουμε απλά μια υπέροχη βραδιά». Και ο Andros αισθάνθηκε πως ο διάσημος τραγουδιστής ένιωθε σαν να του είχε φύγει ένα μεγάλο βάρος.

«Η άρνησή του να ντραπεί ήταν το πιο γενναίο πράγμα και άνοιξε τον δρόμο για τόσους άλλους. Ήταν μια αγχωτική κατάσταση, αλλά ο τρόπος που τη διαχειρίστηκε ήταν απίστευτος».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024