Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι ο Νεϊμάρ είναι μεγάλος φαν των πάρτι.
Συχνά πυκνά δίνει το «παρών» σε μεγάλα πάρτι, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι κάθε Μάρτιο παθαίνει κάτι εντελώς… τυχαίως με σκοπό να παρευρεθεί στα γενέθλια της αδερφής του η οποία διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις.
Αυτή τη φορά, φαίνεται πως οι γείτονες του Νεϊμάρ έφτασαν στο… αμήν με τον Βραζιλιάνο! Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, οι γείτονες του 31χρονου σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν «τρελαθεί» από τα συνεχόμενα πάρτι του Νεϊμάρ, ο οποίος προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στη γύρω περιοχή.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται, πολλές φορές έχει χρειαστεί και η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε μέχρι και ο δήμαρχος της περιοχής, Μπουζιβάλ, Λικ Βατέλ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Parisien»: «Δεν είναι μόνο ότι γίνεται φασαρία. Όλη η κατάσταση είναι περισσότερο και από ενοχλητική».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.