Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς 1-1: Μεγάλη γκέλα στο 96′ για τους Παριζιάνους

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς 1-1: Μεγάλη γκέλα στο 96′ για τους Παριζιάνους

Μια «μαχητική» Ρεμς… ξέρανε στο 96′ την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι και έβαλε μπουρλότο στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Και εκεί όπου η Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε πως έβρισκε την λύση χάρη στο γκολ του Νειμάρ (51′), ήρθε η αποβολή του Βεράτι (59′), να δώσει το δικαίωμα στην Ρεμς να ελπίζει μέχρι το φινάλε.

Μια ελπίδα που τελικά δικαιώθηκε μιας και ο Μπαλόγκουν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 96′, για να χαρίσει τον «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του, αλλά και να βάλει παράλληλα… φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ. Ο Γεβάν Ντιούφ ήταν άψογος κάτω από τα καρέ του και αντιμετώπισε με επιτυχία κάθε κίνδυνο. Τελικά την άμυνα της Ρεμς «ξεκλείδωσε» ο Νειμάρ στο 51′, αφού πρώτα… ξάπλωσε τον Ντιούφ για το 1-0.

Το παιχνίδι πήρε άγριο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πλησιάζουν μέχρι την αντίπαλη εστία, αλλά να μην κάνουν σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια. Το γκολ που χάρισε τον σπουδαίο βαθμό στους φιλοξενούμενους πέτυχε Μπαλογκούν, με τον Άγγλο να νικά στο τετ α τετ τον Ντοναρούμα, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024