Λοβέρδος: Προσπάθησαν να με χρηματίσουν και…
Με διάθεση αποκαλύψεων κάθισε στο τραπέζι συνεντεύξεων του «Έλεος» ο Ανδρέας Λοβέρδος
Τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησαν να χρηματίσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο, όπως αποκάλυψε στο Έλεος, όταν η Αννίτα Πάνια στη συζήτηση για την πολιτική, αλλά και την Εύα Καϊλή ρωτάει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο για το πώς γίνεται η προσέγγιση ενός πολιτικού από τα λεγόμενα «συμφέροντα».
«Θέλω να καταλάβω το πέσιμο πώς γίνεται για να πάρεις τα λεφτά. Δηλαδή έρχεται ο Καταριανός μια μέρα και σου λέει..» ρωτά η Αννίτα Πάνια.
«Εμένα πάντως όταν προσπάθησαν κανα δυο φορές, έσκασα στα γέλια και έφυγα» απαντά ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ποιος πήγε να τον χρηματίσει
Εκπρόσωποι εγχώριων συμφερόντων ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τον χρηματίσουν. «Ήρθαν στο γραφείο μου» λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος, και λύνοντας την απορία της Αννίτας Πάνια προσθέτει «όχι δεν ήρθαν με λεφτά. Άφηναν υπονοούμενα, έκαναν υπαινιγμούς.. Εσκασα στα γέλια. Και τότε ντρέπεται και σταματάει».
«Αλλά πρέπει να το κόψεις», τονίζει με νόημα ο κ. Λοβέρδος.
«Αν συνεχίσεις την κουβέντα…» προσθέτει ο κ. Λοβέρδος, τότε τα παίρνεις και μετά ρισκάρεις μέσα (σσ στη φυλακή) ή έξω» συμπληρώνει ο Ηλίας Ψινάκης.
«Ηταν πολλά τα λεφτά Ανδρέα μου;»
Η Αννίτα Πάνια θέλει να μάθει το μέγεθος του «πειρασμού».
«Δεν ξέρω, δεν φτάσαμε ποτέ ως εκεί» απαντά ο Λοβέρδος και προσθέτει «σας λέω σκας στα γέλια και τότε φεύγει, δεν συζητάς».
«Δεν μπήκες καν σε συζήτηση…» επιμένει η Πάνια.
«Αυτό έλειπε ρε συ Αννίτα.. Με τα μαχαίρια είμαστε στην πολιτική…»
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)











































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442