Ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια ιστορία του πρόσθεσε ο Ολυμπιακός στο τμήμα πόλο των γυναικών!
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με άνεση 11-6 της Βουλιαγμένης και έφτασαν τις 5 κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδος σε 6 διοργανώσεις που έχουν γίνει για τον θεσμό! Ο πολυνίκης Θρύλος έκανε δικιά του μία ακόμη κούπα και πιστοποίησε για πολλοστή φορά την ολοκληρωτική του κυριαρχία εντός συνόρων!
Οι Πειραιώτες κατέκτησαν τον 2ο τίτλο στη φετινή σεζόν, μετά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επί του Εθνικού στον Πειραιά και τώρα στρέφει την προσοχή του στα δύο ματς με τη Ματαρό μέσα στον Φεβρουάριο για τα προημιτελικά του Champions League.
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 8λεπτο, οι «ερυθρόλευκες» άρχισαν ν΄ ανεβάζουν στροφές από το δεύτερο κι από τη στιγμή που ξέφυγαν στο σκορ δεν «κοίταξαν πίσω». Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η ομάδα του Τσίριτς απάντησε με δύο γκολ και μπήκε στο ημίχρονο με τη διαφορά στο +3 (6-3).
Από εκεί και πέρα η διαφορά ολοένα και αυξανόταν (10-5 στο τέλος της 3ης περιόδου), για να «ρίξουν» το ρυθμό τους στο τελευταίο 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες», χωρίς, όμως, να κινδυνεύσουν.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του