Η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να αποσπαστεί με διαφορά πέντε βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο για τον Τσάβι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί για τη La Liga.
Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι «μπλαουγκράνα» ανταγωνίζονται τους πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης, ενώ επισήμανε πως βλέπει τη «βασίλισσα» το ίδιο δυνατή ακόμα κι αν είναι στο -5.
Οι δηλώσεις του Τσάβι:
«Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί, είμαστε υποψήφιοι για την κατάκτηση του τροπαίου. Ανταγωνιζόμαστε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης και θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο λεπτό ή την τελευταία αγωνιστική. Βλέπω τη Ρεάλ το ίδιο δυνατή ακόμα κι αν βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο Περιστέρι και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους «ερυθρόλευκους» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δέκα ημέρες πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας με 1-4 στην έδρα της από τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.