Ανδραβίδα: Στο σπίτι του αγνοούμενου σμηναγού στο Νευροκόπι μεταβαίνει ο Φλώρος
Οι έρευνες για τον αγνοούμενο κυβερνήτη του Φάντομ συνεχίζονται με κάθε μέσο
Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο κυβερνήτη του Φάντομ, που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή νοτιο-ανατολικά της Ανδραβίδας ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.
Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται με κάθε μέσο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μεταβαίνει στο σπίτι του σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, στο Νευροκόπι της Δράμας.
Στο σπίτι του αγνοούμενου πιλότου Φλώρος -Μπουρολιάς
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε λίγο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς καταφθάνουν στο Νευροκόπι για να μεταβούν στο σπίτι του αγνοούμενου πιλότου και να συμπαρασταθούν στους γονείς του.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα οι δύο στρατιωτικοί ταξίδεψαν στην Αρκαδία όπου βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Τουρούτσικα προκειμένου να τους συλλυπηθούν για την απώλεια του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ.

Τρίτη μέρα ερευνών για τον αγνοούμενο κυβερνήτη του Φάντομ
Στο μεταξύ, στον Κυπαρισσιακό κόλπο, 8 ναυτικά μίλια ανοιχτά του Κατάκολου, οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, Στάθη Τσιτλακίδη, συνεχίζονται με τρία ελικόπτερα, πλωτά μέσα και ομάδα βατραχανθρώπων με την βοήθεια ρομποτικού οχήματος ενώ χρησιμοποιείται και υποβρύχιο drone.
Στο σημείο συντριβής, το βάθος της θάλασσας φτάνει έως και τα 1000 μέτρα, ενώ η μορφολογία του βυθού παρουσιάζει μια χαράδρα μήκους άνω των 100 μέτρων.
Το υποβρύχιο drone που χρησιμοποιείται στις έρευνες μπορεί να καταδυθεί μόνο μέχρι τα 100 μέτρα. Για το λόγο αυτό αναμένεται, σύμφωνα με τον Σκάι, να φτάσει το ωκεανογραφικό σκάφος «Ναυτιλος» το οποίο διαθέτει καλύτερο εξοπλισμό ώστε να «σκανάρει» τον βυθό της θάλασσας και να μπορέσει να εντοπίσει το υπόλοιπο αεροσκάφος.
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κάκιστη ποιότητα αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-128x85.jpg)











































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442