Στις φλόγες τυλίχθηκε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Καλαμάτα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από κεραυνό και καίει στη σκεπή διώροφης κατοικίας. Το σπίτι βρίσκεται επί της οδού Τριανταφυλλίδη και ευτυχώς οι ένοικοι, που την ώρα που χτύπησε ο κεραυνός βρίσκονταν στο σπίτι, πρόλαβαν να απομακρυνθούν εγκαίρως και είναι σώοι.
Όπως αναφέρει το messinialive.gr, έχει καταστραφεί η οροφή και έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο διαμέρισμα.
Οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής Καλαμάτας με 16 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και δίνουν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά και να μην επεκταθεί.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,