Την απόκτηση του Νίκολα Στάγιτς, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως αριστερός μπακ, ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός
Ο Στάγιτς είναι 21 ετών και προέρχεται από την ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί Εθνικές ομάδες U19 – U18 και U17 της Σερβίας.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρβο αμυντικό, Nikola Stajic.
O Stajic που αγωνίζεται ως στόπερ αλλά κι ως αριστερός μπακ εξελίχθηκε μέσα από τις φημισμένες Ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα ενώ αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες U19 – U18 και U17 της Σερβίας. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2001 κι έχει ύψος 1,83μ.
Στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στις Brodarac, San Fernando CD, Graficar και Radnicki Nis. Πρόκειται για έναν παίκτη νεαρό, εξελίξιμο και με υψηλό κίνητρο για διάκριση που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Οργανισμού».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο