Ρόδος: Ο 23χρονος δολοφόνος της Τοπαλούδη καταδικάστηκε για τροχαίο
Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή
Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε τη Δευτέρα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 23χρονο, που έχει καταδικαστεί για την δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη με έναν 21χρονο σήμερα Αλβανό, για τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε στη Ρόδο. Ο 23χρονος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», το τροχαίο συνέβη στις 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00 εντός του οικισμού Πεύκων Λινδίων. Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν εκινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.Ο Λάρδου- Λίνδου προς τους Πεύκους όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος.
Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από την μηχανή, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.
Στον 23χρονο αποδίδεται ότι δεν επέδειξε τη δέουσα σύνεση κατά την οδήγηση, δεν είχε διαρκώς τεταμένη την προσοχή του, ούτε είχε τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του ρυθμίζοντας την ταχύτητα αυτού με βάση τις επικρατούσες συνθήκες της οδού, οδηγούσε δε τη μοτοσυκλέτα του στην μία ρόδα («σούζα»), με συνέπεια να συγκρουστεί με το κανονικώς κινούμενο, σε αντίθετη κατεύθυνση επί της ανωτέρω οδού, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος-Χράντ Κελετζιάν.
Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του.
Εξεταζόμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο αθλητής κατέστησε σαφές ότι ο κατηγορούμενος τον χτύπησε ενώ το δίκυκλο του βρισκόταν σε θέση «σούζας» ενώ επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο ατύχημα όχι μόνο κλόνισε την υγεία του αλλά και του κόστισε στην πορεία του στο άθλημα.
Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος κατέθεσε κι ένας αυτόπτης μάρτυρας ενώ ο κατηγορούμενος λίγο συνέφερε στην δίκη καθώς δεν… θυμόταν.
Ο κατηγορούμενος ειδικότερα θυμήθηκε ότι το όχημα του δεν βρισκόταν σε θέση «σούζας» και ότι δεν φορούσε κράνος ενώ πιθανολόγησε ότι ούτε και ο αθλητής φορούσε κράνος.
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.
- Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
- Artemis II: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442