Η αποστολή της ΑΕΚ για Παναιτωλικό
Οι εκλεκτοί του Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.
Την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στην Opap Arena ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Η Ενωση θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, με τον Ματίας Αλμέιδα να χαμογελά, βλέποντας τον Μουκουντί να προπονείται κανονικά.
Ο Καμερουνέζος στόπερ φώναξε παρών και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για το «ραντεβού» με τα «καναρίνια».
Αντίθετα, ο κόουτς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζαβέλλα και Γαλανόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ενόχληση στο δεξί γόνατο από ένα χτύπημα που δέχτηκε, ενώ λόγω ενός χτυπήματος στο δεξί πόδι έμεινε εκτός και ο νεαρός χαφ. Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή τους, αλλά αποφασίστηκε να μείνουν εκτός αποστολής.
Παράλληλα, εκτός μάχης για την Ενωση παραμένουν και οι Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι και Ελίασον.
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό:
Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Μαχαίρας
- Ποδόσφαιρο και κεφαλιές: το αθέατο ρίσκο για τον εγκέφαλο
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
- Ο Ερικ Τεν Χαγκ στην Τβέντε: Επιστροφή στις ρίζες και αλλαγή ρόλου
- Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο κορυφαίοι αθλητές στίβου στην Ελλάδα για το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442