Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Ατρόμητος 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς...

Λαμία – Ατρόμητος 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς…

Λαμία και Ατρόμητος, έμειναν στο 1-1 για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παίρνει έναν πολύ σημαντικό βαθμό ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Έρλινγκμαρκ έκανε μια βαθιά μπαλιά στον Ρομπάιγ, αυτός έδωσε στον Κιάρτανσον το πλασέ του οποίου το έβγαλε αρχικά ο Σαράνοφ αλλά ο Ροτάριου πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία σκόραρε για το 1-0.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό, η Λαμία κατάφερε να βρει στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπεχαράνο, ο Κορνέζος κέρδισε την κεφαλιά στον αέρα νικώντας τον Στρούγγη και έκανε το 1-1.

Στο 70′ ο Ατρόμητος απείλησε τον Σαράνοφ, όταν η μπάλα «στρώθηκε» στον Φριντζόσον που σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στη τη συμβολή των δοκαριών.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκοράνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το 1-1 ωστόσο να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Νούνες, Μπεχαράνο, Μανούσος, Ρόμανιτς, Βέργος (83′ Σιμόν).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Ρομπαίγ (85′ Τζοβάρας), Ροτάριου, Φριντγιόνσον, Κιάρτανσον.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024