Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σενάρια» των Βέλγων για Ρότα

«Σενάρια» των Βέλγων για Ρότα

Ο Λάζαρος Ρότα εντυπωσιάζει την εφετινή σεζόν και ξεκίνησαν τα... σενάρια

Υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα έχει αναγεννηθεί, αλλά και μονιμοποιηθεί στο δεξιό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Η μια εντυπωσιακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για τον Λάζαρο Ρότα, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας αποτελεί βασικό μέλος της εφετινής ΑΕΚ, με το όνομά του να φιγουράρει στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του lagazzettaexpress, η Αντερλεχτ είναι αυτή που ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Οι Βέλγοι θέλουν να ενισχυθούν στα μετόπισθεν και ο 25χρονος μπακ φέρεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Οπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Αντερλεχτ εμφανίζεται πρόθυμη να χτυπήσει την… πόρτα της Ενωσης, καταβάλλοντας και το κατάλληλο αντίτιμο για την υπογραφή του.

«H Aντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον Ρότα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος των Βρυξελλών θα ήταν έτοιμος να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό, με βάσει τα οικονομικά του συλλόγου, για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του ταλαντούχου παίκτη. Ο Ρότα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα ταλέντα της Σούπερ Λίγκας χάρις στην ευελιξία, την ταχύτητα και την αίσθηση της θέσης του.

Οι εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα της Αντερλεχτ, η οποία θέλει να ενισχύσει την άμυνα της. Ωστόσο η Αντερλεχτ θα έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό για τον Ρότα, καθώς κι άλλοι σύλλογοι, κυρίως, από Γαλλία και Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Ελληνα αμυντικό. Μένει να δούμε αν η Αντερλεχτ θα καταφέρει να πείσει το Ρότα να πάει στο σύλλογο κι αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το τίμημα που ζητά η ΑΕΚ», αναφέρουν στο Βέλγιο για τον Ρότα και τους «μωβ».

Θυμίζουμε, πως την εφετινή σεζόν, ο Λάζαρος Ρότα έχει καταγράψει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ μετράει και δύο ασίστ.

Μένει να φανεί αν όντως ισχύει το… ζωηρό ενδιαφέρον της Άντερλεχτ, αλλά και πως θα αντιδράσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε ενδεχόμενη πρόταση για τον νεαρό οπισθοφύλακα.

Το δημοσίευμα για Ρότα και Άντερλεχτ:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024