Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Περίπατος» του Ολυμπιακού (16-4)

«Περίπατος» του Ολυμπιακού (16-4)

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον Εθνικό, επικρατώντας με 16-4 στο Παπαστράτειο για την Α1 πόλο ανδρών.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός, σε βάρος του οποίου επικράτησε με 16-4. Οι νταμπλούχοι ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο του Εθνικού και διεύρυναν την απολύτως νικηφόρα πορεία τους στην Α1 πόλο ανδρών, πανηγυρίζοντας την 14η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση αναδείχθηκε ο Ντίνος Γενηδουνιάς με 4 τέρματα και ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Κολόμβος (3), Παπαναστασίου (3), Φιλίποβιτς (2), Φουντούλης (1), Γραμματικός (1), Γούβης (1), Γκίλλας (1).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ του Κολόμβου και του Παπαναστασίου και έκλεισε το οκτάλεπτο με το σκορ στο 3-1, ύστερα από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φουντούλης.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι νταμπλούχοι ανέβασαν στροφές και με το επιμέρους 4-1, έφτασαν στο 7-2 στο ημίχρονο. Τον ίδιο υψηλό ρυθμό διατήρησε ο Ολυμπιακός και στην 3η περίοδο στην διάρκεια της οποίας σκόραρε πέντε τέρματα, χωρίς να δεχθεί κανένα και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε διψήφια νούμερα, για το 12-2.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κράτησε τον απόλυτο έλεγχο δεν άφησε το πόδι από το «γκάζι» και με το επιμέρους 4-2, έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση με 16-4, δίνοντας συνέχεια στο απόλυτο με το οποίο «τρέχει» στο πρωτάθλημα!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 5-0, 4-2

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης1, Μπούσλιε, Κολόμβος 3, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης

Εθνικός: Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Ντε Φρέιτας 1, Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:

«Είχαμε ορισμένα προβλήματα αυτές τις ημέρες αφού χθες κάναμε προπόνηση με επτά παίκτες και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο. Προχωράμε μπροστά, προπονούμαστε, κάνουμε τη δουλειά μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Αλέξανδρος Παπαναστασίου:

«Σήμερα θέλαμε να έχουμε ρυθμό και να βρούμε κάποιους αυτοματισμούς που μας έλειπαν στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι ανάκαμψης για εμάς μετά από ένα κακό ματς κυρίως επιθετικά, όπως αυτό που προηγήθηκε την Τρίτη. Είμαστε στη μέση της σεζόν και ένα κακό παιχνίδι δεν μπορεί να αποτυπώσει την πορεία της ομάδας, όλη τη χρονιά. Θα δούμε και στη συνέχεια, έχουμε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάποια δύσκολα παιχνίδια και εκεί νομίζω θα είναι ένα τεστ για εμάς για να δούμε ακριβώς αν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελονέτα ήταν απλά μια κακή ημέρα, η αν χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά σε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024