«Περίπατος» του Ολυμπιακού (16-4)
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον Εθνικό, επικρατώντας με 16-4 στο Παπαστράτειο για την Α1 πόλο ανδρών.
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός, σε βάρος του οποίου επικράτησε με 16-4. Οι νταμπλούχοι ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο του Εθνικού και διεύρυναν την απολύτως νικηφόρα πορεία τους στην Α1 πόλο ανδρών, πανηγυρίζοντας την 14η νίκη σε ισάριθμα ματς.
Πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση αναδείχθηκε ο Ντίνος Γενηδουνιάς με 4 τέρματα και ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Κολόμβος (3), Παπαναστασίου (3), Φιλίποβιτς (2), Φουντούλης (1), Γραμματικός (1), Γούβης (1), Γκίλλας (1).
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ του Κολόμβου και του Παπαναστασίου και έκλεισε το οκτάλεπτο με το σκορ στο 3-1, ύστερα από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φουντούλης.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι νταμπλούχοι ανέβασαν στροφές και με το επιμέρους 4-1, έφτασαν στο 7-2 στο ημίχρονο. Τον ίδιο υψηλό ρυθμό διατήρησε ο Ολυμπιακός και στην 3η περίοδο στην διάρκεια της οποίας σκόραρε πέντε τέρματα, χωρίς να δεχθεί κανένα και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε διψήφια νούμερα, για το 12-2.
Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κράτησε τον απόλυτο έλεγχο δεν άφησε το πόδι από το «γκάζι» και με το επιμέρους 4-2, έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση με 16-4, δίνοντας συνέχεια στο απόλυτο με το οποίο «τρέχει» στο πρωτάθλημα!
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 5-0, 4-2
Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης1, Μπούσλιε, Κολόμβος 3, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης
Εθνικός: Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Ντε Φρέιτας 1, Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:
«Είχαμε ορισμένα προβλήματα αυτές τις ημέρες αφού χθες κάναμε προπόνηση με επτά παίκτες και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο. Προχωράμε μπροστά, προπονούμαστε, κάνουμε τη δουλειά μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».
Αλέξανδρος Παπαναστασίου:
«Σήμερα θέλαμε να έχουμε ρυθμό και να βρούμε κάποιους αυτοματισμούς που μας έλειπαν στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι ανάκαμψης για εμάς μετά από ένα κακό ματς κυρίως επιθετικά, όπως αυτό που προηγήθηκε την Τρίτη. Είμαστε στη μέση της σεζόν και ένα κακό παιχνίδι δεν μπορεί να αποτυπώσει την πορεία της ομάδας, όλη τη χρονιά. Θα δούμε και στη συνέχεια, έχουμε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάποια δύσκολα παιχνίδια και εκεί νομίζω θα είναι ένα τεστ για εμάς για να δούμε ακριβώς αν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελονέτα ήταν απλά μια κακή ημέρα, η αν χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά σε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος».
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442