Στο πλευρό του Σουμάχερ ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για τον Μικ Σουμάχερ και «έριξε μπηχτές» στη Haas.
Τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μικ Σουμάχερ τους δένει μια δυνατή φιλία και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά.
Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής «έτρεξε» να υπερασπιστεί τον 23χρονο οδηγό, ο οποίος έμεινε δίχως αγωνιστική θέση για το 2023, ρίχνοντας «μπηχτές» προς την Haas.
Ο Κολοσσός πέρασε από το Αλεξάνδρειο (74-68)
O Σεμπάστιαν Φέτελ, μίλησε στο Servus TV για τον Μικ και τόνισε πως δεν είχε το κατάλληλο περιβάλλον γύρω του ώστε να αποδώσει στο επίπεδο που μπορούσε.
«Είναι στο χέρι του να δουλέψει πολύ σκληρά και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ελπίζω να το κάνω, διότι έχει πολλές δυνατότητες. Θα είναι σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Ως τρίτος οδηγός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί αλλά έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά από την ομάδα και τους οδηγούς», πρόσθεσε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
- LIVE: Ίντερ – Μπόντο/Γκλιμτ
- LIVE: Νιούκαστλ – Καραμπάγκ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ 4-1: Πανηγυρικά στους «16» οι «Ροχιμπλάνκος» με χατ-τρικ του Σόρλοθ (vid)
- LIVE: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Η… λευκή απεργία φέρνει επανάσταση στο παγκόσμιο τένις (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Αντίπαλός του η Οχρίδα στα προημιτελικά του EHF European Cup
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για τον επαναληπτικό με τη Λεβερκούζεν
- Serie A: Έβγαλαν στη σέντρα διαιτητές για λάθος κατά της Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442