Μπορεί ο Φακούντο Καμπάτσο να έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, ωστόσο προς το παρόν παραμένει εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Σέρβων στη Euroleague.
Ο λόγος είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει διευθετήσει ακόμη το θέμα του ban και έχει οδηγήσει τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague να της απαγορεύση τις μεταγραφές.
Οι ιθύνοντες του Ερυθρού ψάχνουν να βρουν λύση στο ζήτημα, με το σίγουρο προς το παρόν να είναι πως η συμμετοχή του Καμπάτσο στο ματς με την Μπαρτσελόνα (30/12) παραμένει αμφίβολη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’