Μέσω των social media, ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα επιτυχία της αρμάδας του Λιονέλ Σκαλόνι, ενώ έστειλε και μήνυμα για τη συνέχεια.
«Στον τελικό! Επιστρέψαμε για να πάρουμε δύναμη, για να παίξουμε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εμπιστεύτηκαν αυτήν την ομάδα! Πάμε Αργεντινή γ@@ώτο!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος στα social media.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.
Σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, όταν κομμάτια από την οροφή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.