«Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Είναι πολύ συναρπαστικό να το βλέπουμε όλο αυτό, τον κόσμο, τις οικογένειες. Όλο το Μουντιάλ έχει υπάρξει καταπληκτικό, όσα ζήσαμε. Τώρα θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι, που είναι αυτό που θέλαμε.
Με συγκινεί το να βλέπω αυτόν τον κόσμο. Αυτήν την οικογένεια να μας ακολουθεί. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Απολαμβάνουμε το τώρα. Έχουμε πάει πιο μακριά απ’ ότι είχαμε σκεφτεί. Ζητήσαμε από τον κόσμο να μας εμπιστευθεί γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε. Την οικογένειά μου σκέφτομαι γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Τώρα θα ζήσουμε ακόμα μία μοναδική στιγμή.
Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου Μουντιάλ ή όχι. Πάντως, το απολαμβάνω. Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό το γκρουπ μπορεί να τα καταφέρει. Έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις και άλλες πολύ καλές. Σήμερα ζούμε κάτι απίστευτο. Το απολαμβάνω μαζί με όλο τον κόσμο, όλους τους Αργεντινούς στην πατρίδα μας. Φαντάζομαι πως πρέπει να επικρατεί τρέλα»
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.