Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Μοναδική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κάθε παίκτης μας είναι σημαντικός»

Μπαρτζώκας: «Μοναδική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κάθε παίκτης μας είναι σημαντικός»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση στη Euroleague, επικρατώντας εύκολα της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως το πρώτο ημίχρονο ήταν μοναδικό, ενώ επισήμανε ότι κάθε παίκτης είναι σημαντικός.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μας, σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοναδική, είχαμε 19 ασίστ και σκοράραμε 58 πόντους. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Ο στόχος μας ήταν απέναντι στην ομάδα που είναι στο νο.1 να σκοράρει στο ζωγραφιστό να το αποφύγουμε και σκόραραν λιγότερους από 10 πόντους στο ζωγραφιστό. Φυσικά πρέπει να υπολογίζουμε πως η Φενέρμπαχτσε δεν είχε 3 παίκτες σε αυτό το παιχνίδι. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα και είναι μέρος του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλά λάθη και σε ένα παιχνίδι 30 πόντων τα 19 λάθη είναι πολλά. Δεν παραπονιέμαι, ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Είχαμε δύο μεγάλες νίκες σε Βίρτους και Φενέρμπαχτσε και ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ήταν παιχνίδι Ευρωλίγκα, είχαμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα πήγαμε πολύ καλά. Τώρα η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι μοιράστηκε ο χρόνος: «Πάντα σε διπλή αγωνιστική πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν τη νίκη και να ανοίγεις το ροτέισιον. Να υπάρχει ενέργεια σε τέτοια παιχνίδια. Μας βοήθησε το πρώτο ημίχρονο πολύ».

Για το τι άλλαξε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ανέβηκε η 2nd unit: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρώτη και δεύτερη πεντάδα. Υπάρχουν δίδυμα που ταιριάζουν μεταξύ τους καλύτερα. Βοήθησε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που κερδίσαμε γιατί το πλεονέκτημα έδρας παίζει ρόλο. Πιστεύω στο ρόστερ μας και σε όλους τους παίκτες που έχουμε. Για παράδειγμα ο Λαρεντζάκης και ο Πίτερς δεν είναι παίκτες που έρχονται από πίσω, αλλά κρίνουν παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Είναι δύσκολο να βγάζει ένας παίκτης μια χρονιά με 35 λεπτά μέσο όρο».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε ακόμα κι αν η Φενέρμπαχτσε δεν είχε απουσίες: «Είναι υποθετική ερώτηση, δεν μπορώ να δώσω μια ουσιαστική απάντηση. Η Φενέρ είχε ελλείψεις. Εμείς δεν είχαμε τον Παπανικολάου στην Ισπανία και κερδίσαμε. Οι τραυματισμοί είναι μέρος της διαδικασίας. Φυσικά θα χάνεις και παιχνίδια. Προφανώς οι απουσίες της Φενέρ ήταν σημαντικές, αλλά τις προηγούμενες αγωνιστικές έκανε νίκες. Έχει πολύ ταλέντο και βάθος. Δεν θέλω να μειώσω την αξία της νίκης μας, ήθελα να το αναφέρω γιατί πάντα παίζει ρόλο».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024