Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Αντιδράσεις για τη στιγμή που η Μέγκαν αστειεύεται με την υπόκλιση στην Ελισάβετ

Βρετανία: Αντιδράσεις για τη στιγμή που η Μέγκαν αστειεύεται με την υπόκλιση στην Ελισάβετ

«Είναι σουρεαλιστικό… Δεν ήξερα ότι θα τη συναντήσω»

Το ντοκιμαντέρ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Netflix έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Βρετανία και ένα γεγονός που έχει αναστατώσει τους Βρετανούς, είναι η στιγμή που η δούκισσα του Σάσεξ αστειεύτηκε με την υπόκλιση που είχε κάνει στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Μέγκαν ανέφερε πως συνάντησε τη βασίλισσα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός γεύματος στο Royal Lodge στο Windsor, λίγο αφότου η ίδια και ο δούκας αποκάλυψαν ότι έβγαιναν μαζί, το 2016.

Αλλά ανέφερε ότι η όλη περίσταση έμοιαζε με ένα απαρχαιωμένο συμπόσιο στο Medieval Times, ένα οικογενειακό θέατρο δείπνου στις ΗΠΑ με σκηνοθετημένα παιχνίδια μεσαιωνικού τύπου, ξιφομαχίες και κονταρομαχίες.

«Ήταν σοκ»

Μάλιστα, η βασίλισσα ήταν το πρώτο υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας που συνάντησε η Μέγκαν αφότου εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν τη σχέση τους το 2016. «Δεν είχε ιδέα τι ήταν όλα αυτά», λέει ο Χάρι στο ντοκιμαντέρ. «Οπότε ήταν ένα μικρό σοκ για εκείνη».

Τότε, χαμογελώντας η Μέγκαν πρόσθεσε: «Θέλω να πω, είναι σουρεαλιστικό. Δεν μου είπε “Τώρα θα γνωρίσεις τη γιαγιά μου”. Δεν ήξερα ότι θα τη συναντήσω. Ήμασταν στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε στο Royal Lodge για γεύμα και εκείνος (ο Χάρι) είπε: «Ω, η γιαγιά μου είναι εδώ, θα είναι εκεί μετά την εκκλησία».

«Ξέρεις να υποκλίνεσαι;»

«Θυμάμαι ότι ήμασταν στο αυτοκίνητο, οδηγούσαμε και εκείνος είπε: “Ξέρεις να υποκλίνεσαι, έτσι;”. Και νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο». Και τότε πήρε το λόγο ο Χάρι για να συνεχίσει: «Πώς το εξηγείς αυτό στους ανθρώπους; Πώς εξηγείς ότι υποκλίνεσαι στη γιαγιά σου; Και ότι πρέπει να υποκλίνεσαι, ειδικά σε έναν Αμερικανό. Αυτό είναι περίεργο».

Και συνέχισε η Μέγκαν: «Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Οι Αμερικανοί θα το καταλάβουν αυτό. Ηταν σαν σε δείπνο και τουρνουά στο Medieval Times. Υποκλίθηκα σαν να έλεγα… “Χαίρομαι που σας γνωρίζω, Μεγαλειοτάτη”. Ήταν τόσο έντονο. Και όταν έφυγε, η Ευγενία, ο Τζακ και η Φέργκι είπαν “τα πήγες περίφημα!”. Ευχαριστώ. Δεν ήξερα τι έκανα».

Στη συνέχεια η Μέγκαν έκανε αναπαράσταση της υπόκλισης και ο Χάρι έμεινε έκπληκτος από την κίνηση της συζύγου του, αφού έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για την γιαγιά του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024