Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Η καυτή σύζυγός του ποζάρει με το μπικίνι της και βάζει «φωτιά» στο Κατάρ

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Η καυτή σύζυγός του ποζάρει με το μπικίνι της και βάζει «φωτιά» στο Κατάρ

Όλα τα βλέμματα πάνω της!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχει ταξιδέψει μόνος του στο Κατάρ. Στο πλευρό του, για να τον στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνει στο Μουντιάλ με την εθνική Πολωνίας, βρίσκεται η σύζυγός του, Άννα, και οι δύο κόρες τους.

Η 34χρονη εντυπωσιακή γυμνάστρια είναι το μυστικό της επιτυχίας του φορ της Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί πιστά τη διατροφή που του έχει φτιάξει η σύζυγός του και βάσει των επιδόσεών του στο γήπεδο κάνει πολύ καλά.

Στη χώρα της Μέσης Ανατολής, η καλλονή περνά ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνει τον ήλιο και ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της με μπικίνι, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη.

Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι είχε χθες την ευκαιρία να περάσει λίγες ώρες μαζί της εκμεταλλευόμενος ένα κενό στο πρόγραμμα της εθνικής Πολωνίας μετά την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία (4/12, 17:00).

Οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα

Ποια είναι η εντυπωσιακή Άννα Λεβαντόφσκα

Η καλλονή είναι παθιασμένη με τον αθλητισμό, την γυμναστική, τη μόδα αλλά και την διατροφή. Στα 13 της ξεκίνησε καράτε και έως το φινάλε της καριέρας της κέρδισε 38 μετάλλια, ευρωπαϊκά και παγκόσμια.

Επίσης, έχει αποκτήσει πτυχίο διατροφολόγου και έχει το δικό της blog όπου δίνει συμβουλές. Της αρέσει να αναλαμβάνει ανθρώπους με παραπανίσια κιλά και να τους βοηθά να τα χάσουν αλλά να αλλάξει τη ζωή τους.

Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο: «Ζήσε υγιείς και δραστήριοι με την Άννα Λεβαντόφσκα». Στη χώρα της έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ έχει παρουσιάσει και εκπομπή στην τηλεόραση με θέμα τις πολεμικές τέχνες.

Με τον Ρόμπερτ παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2013 στο Σέροκ. Το 2017 έφερε στον κόσμο την πρώτη κόρη τους, και το 2020 τη δεύτερη που πήρε το όνομα Κλάρα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024