Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (1/12, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.
Πρόκειται φυσικά για ένα από τα πιο δύσκολα ματς των «ερυθρόλευκων» τη φετινή χρονιά, με τον Κώστα Σλούκα όμως να δηλώνει πως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν και έχει στόχο σε όλα τα παιχνίδια να παίρνει νίκες.
Επίσης, ο έμπειρος γκαρντ ανέλυσε πού πιστεύει πως θα κριθεί ο αγώνας.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σλούκας:
«Είναι παιχνίδι πρόκληση για εμάς. Η Εφές έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της. Είναι δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει κάνει συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.
Παρόλα αυτά, όμως, εμείς δεν φοβόμαστε και πηγαίνουμε εκτός έδρας με στόχο να παίρνουμε όλα τα αποτελέσματα. Γενικότερα είμαι αισιόδοξος για το ματς της Πέμπτης. Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί φυσικά στον έλεγχο του ρυθμού, στην δυναμικότητα και στο πόσο το θέλει ο κάθε ένας».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.