«Welcome to Qatar»… σχημάτισαν drone στον ουρανό της Ντόχα, ενώ εκατοντάδες πυροτεχνήματα έκαναν την μέρα νύχτα παραμονή της έναρξης του πρώτου χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ 2022, έχει αρχίσει και ήδη ένα 24ωρο πριν την επίσημη έναρξη του κορυφαίου γεγονότος, οι άνθρωποι του Κατάρ φροντίζουν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με βεγγαλικά.
Την παραμονή της ιστορικής πρεμιέρας του πρώτου χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρώτου σε χώρα της Μέσης Ανατολής εκατοντάδες πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα στην «καρδιά» της πόλης και drones σχημάτισαν το μήνυμα « Welcome to Qatar», με τα εντυπωσιακά βίντεο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Fireworks and drones spelling «Welcome to Qatar» light up the sky in Doha 😮🎆
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.