Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022 - Νόιερ: «Θα φορέσω το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο, δεν φοβάμαι τις συνέπειες»

Μουντιάλ 2022 – Νόιερ: «Θα φορέσω το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο, δεν φοβάμαι τις συνέπειες»

Oι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν προαναγγείλει ότι οι αρχηγοί τους θα αγωνιστούν φορώντας περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο για να στείλουν ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων

Την ώρα που η FIFA ανακοίνωσε τη νέα της σειρά από περιβραχιόνια που θα φορέσουν οι κάπτεν των ομάδων στο Μουντιάλ, τα οποία και θα προωθούν διάφορα κοινωνικά μηνύματα ο Μάνουελ Νόιερ υποστηρίζει ότι θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Μουντιάλ ως ένδειξη στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στο Κατάρ, μια χώρα που τιμωρεί την ομοφυλοφιλία.

«Ναι θα το φορέσω. Αυτό είναι ένα νέο πείραμα για όλους μας. Αυτό το τουρνουά είναι ένα μεγάλο πείραμα. Δεν φοβόμαστε τις συνέπειες. Έχουμε την υποστήριξη της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Δεν είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που το κάνουμε αυτό, πολλοί συμμετέχουν» είπε ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου.

Oι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν προαναγγείλει ότι οι αρχηγοί τους θα αγωνιστούν φορώντας περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο για να στείλουν ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων

Ο Νόιερ μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του αφού πρόσφατα ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο δέρμα:«Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε καλοκαιρινές διακοπές. Είναι σημαντικό για μένα να βάζω λοσιόν και να παίρνω προφυλάξεις. Τώρα πρέπει να πηγαίνω για τακτικούς ελέγχους. Μόλις δείτε ένα περίεργο σημάδι ή μια ελιά θα πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024