Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022: Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα ξεσπά εναντίον του Μπέκαμ για τον ρόλο του ως πρεσβευτή στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα ξεσπά εναντίον του Μπέκαμ για τον ρόλο του ως πρεσβευτή στο Κατάρ

Στο στόχαστρο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας της Αγγλίας έχει βρεθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τις τελευταίες ώρες, λόγω της συμμετοχής του ως πρεσβευτής στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Πυρ και μανία είναι μεγάλη μερίδα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στη Βρετανία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ ως κεντρικό πρόσωπο της διοργάνωσης στο Κατάρ.

Ο παλαίμαχος αστέρας του αγγλικού ποδοσφαίρου, κατηγορείται ότι έναντι αδράς αμοιβής αποφάσισε να είναι πρεσβευτής στη διοργάνωση, αδιαφορώντας ότι στο Κατάρ καταστρατηγούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι σεξουαλικές προτιμήσεις.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη, γιατί εμείς -η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ της ποδοσφαιρικής οικογένειας- έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως έναν ισχυρό σύμμαχο. Και μετά αποδεικνύεται ότι παίρνει πολλά χρήματα για να γίνει πρεσβευτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου… αυτό είναι απίστευτα απογοητευτικό. Ελπίζω πραγματικά να περάσαμε το μήνυμα ότι όσοι αμείβονται για να προωθήσουν το αθλητικό γεγονός στη χώρα αυτή, θα δεχτούν εντονότατη κριτική», σημείωσε μέλος της ένωσης«Three Lions Pride», δείχνοντας την ενόχληση της για τον ρόλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Και όλα αυτά, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές να μην αναλάβει ξανά τη διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος και ειδικότερα της εμβέλειας του Παγκοσμίου κυπέλλου, χώρες που δεν προασπίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

”Δεν μπορεί ποτέ ξανά να διεξαχθεί Παγκόσμιο Κύπελλο που να μην προασπίζει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και να βάζει τους αθλητές, η δουλειά των οποίων είναι ο τόπος εργασίας τους, στην άθλια θέση να φοβούνται για την ταυτότητά τους”, σημειώνει χαρακτηριστικά αξιωματούχος του Παρατηρητηρίου των Ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024