Ντέιβιντ Μπέκαμ: Γυναίκα από το Κατάρ ξέσπασε όταν τη ρώτησε για την ΛΟΑΤΚΙ+ – «Δεν είμαστε ζώα»
«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ. Έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, αντίκειται στην επιστήμη και τον πολιτισμό μας. Δεν είμαστε ζώα εδώ», του είπε η νεαρή που εκτελούσε χρέη «μεταφράστριας» ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα της.
Μία… απρόσμενη συμπεριφορά αντιμετώπισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την 60χρονη Shams Al-Qassabi στη Ντόχα.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε εκεί ως το «πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου» που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.
Για τις ανάγκες της πρώτης του προωθητικής ταινίας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε με τη σπουδαία μαγείρισσα, η οποία φροντίζει τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ και την κόρη της, Εμάν.
Ωστόσο, ενώ η συνάντησή τους κυλούσε ήρεμα, μια κουβέντα για την LGBTQ κοινότητα που δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ «άναψε τα αίματα» κι έκανε έξαλλη την Εμάν, η οποία τόνισε πως η ομοφυλοφιλία είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους.
«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ. Έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, αντίκειται στην επιστήμη και τον πολιτισμό μας. Δεν είμαστε ζώα εδώ», του είπε η νεαρή που εκτελούσε χρέη «μεταφράστριας» ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα της.
«Ο Θεός μας έχει διαφοροποιήσει από τα ζώα. Μας δημιούργησε ως άνδρες και γυναίκες. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδιά και τους κάνει να φοβούνται τους ανθρώπους του ίδιου φύλου», συμπλήρωσε.
«Oι ομοφυλόφιλοι οπαδοί μπορεί να συλλαμβάνονται και να ξυλοκοπούνται»
Ο Ντέιβιντ Τζόουνς, ως απεσταλμένος της Daily Mail στην Ντόχα, σχολιάζει και παίρνει θέση σχολιάζοντας:
«Οι άνθρωποι μπορεί να μην συλλαμβάνονται επειδή έδειξαν σημάδια μη ετεροφυλοφιλικής συμπεριφοράς, αν και ποιος ξέρει πώς οι αρχές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας που μου έδειξαν στο κέντρο διοίκησης που μοιάζει με τη Νάσα και μέσω αυτού θα παρακολουθεί τα οκτώ στάδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου;
Ούτε η λευκοντυμένη, εξ ολοκλήρου ανδρική αστυνομία του Κατάρ (η υποσχεθείσα εισαγωγή γυναικών στο σώμα δεν έχει γίνει ακόμη) είναι πιθανό να προκαλέσει διεθνές σκάνδαλο εισβάλλοντας σε δωμάτια ξενοδοχείων και fan-zones σέρνοντας ανθρώπους για να συλληφθούν και να ξυλοκοπηθούν, καθώς συμβαίνει συνήθως όταν τα μάτια του κόσμου στρέφονται μακριά».
Τονίζουμε πως -προς το παρόν τουλάχιστον- ο Μπέκαμ δεν έχει πάρει θέση.
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Κυτταρική θεραπεία υπόσχεται μόνιμη αντιμετώπιση του HIV με μία μόνο δόση
- Πακιστάν: Δέκα νεκροί μετά από έκρηξη σε αγορά, σύμφωνα με την αστυνομία
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- O Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν φοβάται τίποτα – Η γενοκτονία στη Γάζα, τα σιωπηλά Όσκαρ και το δειλό Χόλιγουντ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 – Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της ΔΕΗ
- Ο πόλεμος του Τραμπ ανέβασε στο 3,8% τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ – Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2023
- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Σοκάρει το σημείωμα που άφησε πίσω της η μία 17χρονη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442