Τον γύρο των social media στην Τουρκία κάνει ένα βίντεο που δείχνει οδηγό ταξί να κατεβαίνει από το όχημα του και να δέρνει τη μία από τις δύο επιβάτιδες, στη μέση δρόμου της Κωνσταντινούπολης.
Στο βίντεο, φαίνεται ο οδηγός να χτυπά με μπουνιές και χαστούκια τη γυναίκα, την ώρα που η συνεπιβάτιδα προσπαθεί μάταια να τον σταματήσει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας