Με τον Ρόναλντ Κούμαν να δίνει το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 για την 11η αγωνιστική της Superleague.
Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα της Βοιωτίας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. Στους 7 βαθμούς ο Λεβαδειακός, στους 13 ο Παναιτωλικός και στο -2 από την 6η θέση και τον Άρη.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους, με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως με στατικές φάσεις αλλά και βαθιές μεταβιβάσεις προς την περιοχή.
Οι Αγρινιώτες έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 23΄.Έπειτα από σέντρα του ιδιαίτερα δραστήριου Ναντρέι Ναγκό, η μπάλα στρώθηκε στον Κολοβό και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Μπαχάκαν έσωσε με προβολή την ομάδα του.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, απειλώντας για πρώτη φορά με σουτ του Βινίσιους στο 50′. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό, με τον Κολοβό να βρίσκει ωραία τον Καρέλη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Μάρκοβιτς σε σωτήρια επέμβαση.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο