Στο χωριό του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του νιώθει την ανάγκη να απομονωθεί από όλους και όλα.
Μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου έχουν σχεδόν μετακομίσει στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, το χωριό Κουκλιοι Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, nassosblog.gr, εκεί πήγε κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ ελάχιστοι γνωρίζουν το που βρίσκεται αυτή την περίοδο.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραμένει όλη την ημέρα κλεισμένος στο σπίτι, δεν βγαίνει έξω ενώ για όλες τις ανάγκες του και τις προμήθειες του φροντίζει η σύζυγος του.
Κάποιοι κάτοικοι του χωριού έμαθαν για την άφιξη του και θέλησαν να τον επισκεφτούν όμως ενημερώθηκαν πως ο ίδιος δεν θέλει καμία επαφή με κανέναν, καθώς νιώθει πολύ άσχημα και σωματικά και ψυχολογικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας