Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα» - Όλα όσα είπε στη δίκη Φιλιππίδη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα» – Όλα όσα είπε στη δίκη Φιλιππίδη

«Από την αρχή μέχρι το τέλος έξι ηθοποιοί ήμασταν δεν τέθηκε ζήτημα έξτρα ρόλου»

«Δεν γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα» ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία κλήθηκε από το δικαστήριο να διευκρινίσει αν σε συνάντηση της στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» το 2008 είχε συζήτηση με την νεαρή κοπέλα, που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τη βίασε στην παράσταση.

«Δεν θυμάμαι να έχω πει κάτι τέτοιο. Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι. Από την αρχή μέχρι το τέλος έξι ηθοποιοί ήμασταν δεν τέθηκε ζήτημα έξτρα ρόλου» κατέθεσε η μάρτυρας σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει την καταγγέλλουσα αλλά μόνο τη μητέρα της.

Όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια

  • Πρόεδρος: Γνωρίζετε την καταγγέλλουσα;
  • Μάρτυρας: Όχι, αλλά δεν είναι εδώ να τη δω. Πολλές φορές δε συγκρατώ ονόματα.
  • Πρόεδρος: Θυμάστε το 2008 να την συναντήσατε στις τουαλέτες σε πρόβες στο θέατρο που είχε έρθει για ένα ρόλο;
  • Μάρτυρας: Όχι δε θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα δεν το ξέρω.

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα τέτοιο»

Στην ίδια τροχιά κινήθηκε και η ηθοποιός Ράνια Σχίζα η οποία είπε πως δεν υπήρξε συζήτηση για έξτρα ρόλο στην επίμαχη παράσταση .

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα τέτοιο. Είναι έξι οι ρόλοι, το έργο είναι κλασικό. Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας» είπε συμπληρώνοντας πως δεν γνωρίζει ούτε την μητέρα της καταγγέλλουσας που υποστηρίζει ότι κλήθηκε από τον κατηγορούμενο να ερμηνεύσει ένα ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες» και έτσι κατάφερε να την παρασύρει στο θέατρο και να την βιάσει.

«Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά»

Τελευταίος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε και ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος κατέθεσε πως δεν γνωρίζει τίποτα από όσα αναφέρονται.

«Από την αρχή έξι άτομα ήμασταν στην παράσταση. Παρουσία μου δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για έξτρα ρόλο. Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά. Τον διακατέχει τελειομανία, μπορώ να το πω και μανία χωρίς υπονοούμενο προσωπικό. Δεν μπορώ να βεβαιώσω κάτι τέτοιο αν επέχουν συμβεί τέτοια πράγματα » ανέφερε στην κατάθεση ο Τάσος Χαλκιάς.

Νωρίτερα, μετά από πρόταση της εισαγγελέως της έδρας το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας σχετικά με την αντικατάσταση της ενόρκους με το δικαστήριο ,ομόφωνα, να υιοθετεί την πρόταση.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024