Η Σάουθαμπτον… φρέναρε την Άρσεναλ – Τεσσάρες για Λέστερ και Άστον Βίλα
Η ξέφρενη πορεία της Άρσεναλ σταμάτησε πάνω στην Σαουθάμπτον, με τους «Άγιους» να στήνουν… μπλόκο στην ομάδα του Αρτέτα και το τελικό 1-1 να φέρνει την Μάντσεστερ Σίτι στο -2 από τους κανονιέρηδες. Καταιγιστικές Λέστερ και Άστον Βίλα απέναντι σε Γουλβς και Μπρέντφορντ αντίστοιχα.
Φρένο στο τρελό σερί της Άρσεναλ έβαλε η Σαουθάμπτον…
Η πρώτη ισοπαλία για τους κανονιέρηδες ήρθε στο 13ο παιχνίδι της σεζόν και ήταν οδυνηρή. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε κεφάλι στο σκορ στην έδρα της Σαουθάμπτον μόλις στο 11ο λεπτό, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της, με τους γηπεδούχους να δείχνουν χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος και να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, επιτρέποντας παράλληλα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Μισεουί.
Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στη βάση της και οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωσαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.