Η αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΚ διακόπηκε λόγω εισβολής κουκουλοφόρων στις κερκίδες του γηπέδου λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, με 9,6 δευτερόλεπτα να απομένουν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» επικράτησε ο κακός χαμός στην κερκίδα των επισήμων με αποτέλεσμα οι διαιτητές του ματς να φύγουν για τα αποδυτήρια, καλώντας και τις δυο ομάδες να ακολουθήσουν.
Οι κουκουλοφόροι, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει άμεσα. Στο γήπεδο, να σημειωθεί, βρίσκονται και περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το σκορ ήταν 13-20 υπέρ της Ένωσης μέχρι εκείνο το σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της μεγάλης έντασης και την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ, πολλοί γονείς με τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες του γηπέδου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League