Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League.
Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ισπανό να «πονοκεφαλιάζει» για τους Σίμε Βρσάλικο και Γιαν Εμβιλά.
Ο Κροάτης αμυντικός αντιμετωπίζει μικρής έκτασης και ήπια οιδηματώδη στοιχεία στους οπίσθιους μοιριαίους δεξιά. Η κλινική του εικόνα μερικές ώρες μετά τον τραυματισμό του είναι καλή, αλλά φαντάζει δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.
Οσον αφορά στον Γιαν Εμβιλά, ο Γάλλος απέφυγε το κάταγμα και έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική μετά την κλωτσιά που δέχτηκε στο Μπακού. Ο έμπειρος χαφ θα ακολουθήσει θεραπεία και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαν Εμβιλά τραυματίστηκε στη φάση του 83ου λεπτού του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ο Ρομαό πήρε φόρα και μαζί παραμάζωμα τα πόδια του Γάλλου μέσου του Ολυμπιακού, αφήνοντάς τον στο χορτάρι να σφαδάζει. Μια φάση για την οποία ο παίκτης της Καραμπάγκ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, την ώρα που ο Εμβιλά τελείωσε το παιχνίδι με τον αστράγαλό του πρησμένο!
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο