Οι πρωταθλητές Ελλάδας διασταυρώνουν αύριο (14/10) τα ξίφη τους με την Ζαλγκίρις και ο προπονητής των Λιθουανών, έσπευσε να αποθεώσει την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Κάζις Μακσβίτις αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» με πολύ κολακευτικά λόγια, υπογραμμίζοντας πως παίζουν το καλύτερο μπάσκετ αυτήν την περίοδο.
«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Την ώρα που οι άλλες ομάδες «ψάχνονται» στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ολυμπιακός κράτησε τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό.
Παίζουν όπως και πέρυσι, ξέρουν πώς να τρέξουν το γήπεδο και εκτελούν σωστά. Κάθε αντίπαλός τους θα πρέπει να είναι ποιοτικός, αν θέλει να τα καταφέρει απέναντί τους», δήλωσε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.