Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύνει τα χέρια του Γιοβάνοβιτς

Λύνει τα χέρια του Γιοβάνοβιτς

Ο Ανταμ Τσέριν επιστρέφει στη δράση για τον αγώνα με τη Λαμία και διευκολύνει τα πλάνα του προπονητή του

H απουσία του Ανταμ Τσέριν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν φανερή σε όλη τη λειτουργία του Παναθηναϊκού. Ελειψαν τα τρεξίματα του Σλοβένου, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι και το άμεσο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να μην είναι δημιουργικός και απειλητικός προς την εστία του Αστέρα.

Και να βρίσκει τελικά το γκολ μέσω μιας φάσης που ήρθε από ατομική προσπάθεια και την επιμονή του Αϊτόρ να κυνηγήσει μια χαμένη μπαλιά. Ως εκ τούτου, η επιστροφή του σλοβένου μέσου στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Λαμία λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης παραμένει αμφίβολος, αφού και χθες ακολούθησε θεραπεία.

Μέχρι την Κυριακή βέβαια υπάρχουν μέρες και ίσως ο Κουρμπέλης καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, πλην όμως η ιστορία του Γιοβάνοβιτς έχει δείξει ότι πολύ δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή που δεν έχει ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης όλης της εβδομάδας ή που έχει ακόμα έστω και την παραμικρή αμφιβολία.

Η επιστροφή του Τσέριν σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Παλάσιος έχει στα πόδια του ήδη ένα παιχνίδι και αρκετές πια προπονήσεις από το πρόβλημα που αντιμετώπισε, αναμένεται να φέρουν και έναν πιο επιθετικό Παναθηναϊκό στη Λαμία.

Τουλάχιστον αυτό θα επιδιώξει ο Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να φτάσει η ομάδα του στην όγδοη νίκη της σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα βάζει και ο Βέρμπιτς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο απ’ ό,τι στο ξεκίνημα και δεν αποκλείεται να τον δούμε και περισσότερο κοντά στον Ιωαννίδη. Σε ρόλο δεύτερου επιθετικού τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Σπόραρ, ο οποίος θα μείνει εκτός και από το παιχνίδι στη Λαμία.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024