Σοβαρές καταγγελίες που προκαλούν σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης του στα social media.
«Ρώσε επειδή τα τσουτσέκια σου έχουν ξεφύγει και έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα, για πέστε μας: Είναι κανείς από εσάς κατηγορούμενος για ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ; Είναι κανείς από εσάς εμπλεκόμενος με εμπρησμούς και εκβίαση τεκμηριωμένα και με την σφραγίδα σας;
Πες μας Ρώσε και αν δεν ευκαιρείς ας μας πουν τα τσουτσέκια σου που τολμάνε και μιλάνε για “αλήθεια” και “ηθική”, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ που δείχνει ποιοι μεταχειρίζονται μαφιόζικες τακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο;;;
Υγ.: Το πιο αστείο από όλα θα είναι όταν θα μάθει όλη η Ελλάδα ποια εταιρεία ΠΛΗΡΩΝΕ τις διανυκτερεύσεις των εμπρηστών (ΟΣΩΝ ΖΟΥΝ ακόμα)… Φανταστείτε αυτή η εταιρεία να πληρώνει και ιστοσελίδες…», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Καραπαπάς.
Εκτός από τις σοβαρές καταγγελίες, που χρήζουν άμεσης διερεύνησης από τους αρμόδιους, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επίσης μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης, τονίζοντας ότι σύντομα ομάδα και κόσμος θα πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες.
«Ο κόσμος μας κάνει κριτική και καλά κάνει και θα είναι δίπλα στην ομάδα τώρα που αλλάζουν όλα και θα το γυρίσουμε και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Όμως οι ανύπαρκτοι απέναντι και τα δουλάκια τους στα ΜΜΕ το δάκτυλο δεν θα το κουνάνε σε εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.