Τσέφεριν: «Θα πω περισσότερα ή θα γράψω βιβλίο για την European Super League όταν έρθει η ώρα»
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στις μέρες της European Super League και απέκλεισε το σενάριο επανεξέτασης της διοργάνωσης για τα επόμενα 10-15 χρόνια.
Στο «rtvslo» μίλησε ο πρόεδρος της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ αλλών στην European Super League και στις μέρες εκείνες, όπου η διοργάνωση ήταν προ των πυλών, λέγοντας πως ήταν τρεις πολύ δύσκολες μέρες.
Παράλληλα φάνηκε πεπεισμένος πως δύσκολα θα έρθει για τα επόμενα 10-15 χρόνια στο προσκήνιο νέο σενάριο ίδρυσης της συγκεκριμένης Ευρωπαϊκής Λίγκας καθώς υπάρχουν τρεις ομάδες μόνο που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο project (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους) ενώ οι Αγγλικές ομάδες, οι οποίες είναι οι κορυφαίες σύμφωνα με τον ίδιο, δεν θα συμμετέχουν ξανά στην ιδέα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσέφεριν για την European Super League:
«Αμφιβάλλω πως ιδέες σαν αυτή της European Super League θα εμφανιστούν ξανά μέσα στα επόμενα 10-15 χρόνια. Έχουμε τρεις προέδρους ομάδων που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα εγωιστικά τους σχέδια, αλλά από την πλευρά ήταν οι πρώτοι που γράφτηκαν στο Champions League υπό τον φόβο να αποβληθούν. Οι αγγλικές ομάδες δεν θα συναντηθούν ξανά και δεν βλέπω σοβαρό ανταγωνισμό χωρίς τις αγγλικές ομάδες, οι οποίες είναι πιθανότατα οι πιο σπουδαίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
«Αυτές οι μέρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Όταν έρθει η ώρα, θα μπορώ να πω περισσότερα ή να γράψω ένα βιβλίο που θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Εκείνες τις μέρες δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα και δεν έπινα για 48 ώρες. Έλαβα τηλεφωνήματα τόσο υποστηρικτικά όσο και απειλητικά».
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς