ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης αλλάζει εκδοχές σαν τα πουκάμισα
Η Χαριλάου Τρικούπη σχολίασε την αναφορά στις υποκλοπές στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στους Sunday Times.
Αιχμηρή ανακοίνωση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στους Sunday Times εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας την αναφορά του στο ζήτημα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ.
Στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα».
Διαβάστε επίσης: «Έπρεπε να καταθέσουν Μητσοτάκης-Γρηγοριάδης» τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «απέφυγε να αναφέρει ότι χάρις την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία δεν κλήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα -ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν- παρά μόνο ο παρακολουθούμενος και το α λα καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν διοικητή της ΕΥΠ».
«Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» σημείωσε.
«Ποιος; Ο ανιψιός και στενότερος συνεργάτης του; Ο εκλεκτός του στην ΕΥΠ, διορισμένος μάλιστα με αλλαγή των κριτηρίων επιλογής;», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη.
«Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες που τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του.
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442