Ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο σπουδαίος Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με την Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος της αναμέτρησης να υποκλίνεται στον Ιταλό σούπερ σταρ.
«Ήταν εκπληκτικό που τον γνώρισα και ευχαριστώ που ήρθε σήμερα. Ήταν μεγάλο σε διάρκεια ματς, αλλά είμαι σίγουρη ότι το απόλαυσε. Είμαι ευγνώμων που χάρη σε αυτό που κάνω γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, θρύλους σαν αυτόν που εμπνέουν κάθε αθλητή σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις μοναδικούς αθλητές σαν αυτόν και ευχαριστώ τους διοργανωτές που το κανόνισαν», ανέφερε η Μαρία, η οποία χθες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον πολύπειρο τερματοφύλακα.
Οσον αφορά στο παιχνίδι με την Αράντχα Ρους, η Σάκκαρη ανέφερε: «Πρέπει να συνηθίσω ξανά να παίζω ματς σαν και αυτά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι. Δεν έχω σημειώσει πολλές νίκες και είναι σημαντικό να παίζω τέτοια ματς. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να παλέψω κάθε παιχνίδι και να αγωνιστώ σε καλό επίπεδο».
Για το επίπεδο που έχει ανέβει: «Συμβαίνει τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σε κάθε τουρνουά υπάρχουν εκπλήξεις, πολλοί μεγάλοι παίκτες χάνουν. Όλοι παίζουν καλά, το επίπεδο στην WTA είναι πολύ υψηλό και κάθε παίκτρια παίζει καλά. Πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».