Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάκκαρη συνάντησε τον Μπουφόν στην Πάρμα (pics)

Η Σάκκαρη συνάντησε τον Μπουφόν στην Πάρμα (pics)

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Πάρμα για το Parma Ladies και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου, ώστε να γνωρίσει από κοντά τον θρυλικό κίπερ της ομάδας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Μία σπουδαία αθλητική συνάντηση σημειώθηκε στην Πάρμα, όπου η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται για το Parma Ladies, με την ίδια να επισκέπτεται σήμερα το πρωί τα γραφεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου, με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε ένα θερμό τετ α τετ με τον θρυλικό κίπερ και σύμβολο της ιταλικής ομάδας, με τον οποίο μάλιστα αντάλλαξε και μερικές φιλοφρονήσεις.

«Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10», είπε ο Μπουφόν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, για να του απαντήσει με χιούμορ: «Κι εγώ σε ξέρω!»

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση δίχως τέλος – Δίωξη στον Ολυμπιακό, σιωπή για την ΑΕΚ

Μάλιστα, ο Μπουφόν εξομολογήθηκε την επιθυμία του στη Σάκκαρη: «Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ». Η Σάκκαρη, από την πλευρά της, του απάντησε με μία ανέκδοτη ιστορία από τις προπονήσεις της: «Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, μου λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν».

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μία ρακέτα της, ενώ ο θρυλικός τερματοφύλακας από την πλευρά του της δώρισε μία φανέλα του με το νούμερο 1 στην πλάτη.

Μάλιστα η Σάκκαρη γνώρισε και τον μοναδικό Έλληνα που αγωνίζεται στον σύλλογο και αυτός είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος και αυτός με την σειρά του της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο τουρνουά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024