Στην ανανέωση των συμβολαίων του Μάρκους Ράσφορντ και του Ντιόγκο Νταλότ, θέλει να προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας «90.min», καθώς τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι του 2023.
Ο Ράσφορντ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντα σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Σίγουρα η εικόνα του είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με άλλες χρονιές, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ομάδας να θέλει να το κρατήσει κι άλλο στον Μάντσεστερ.
Όσο για την περίπτωση του Νταλότ, ο Πορτογάλος έχει κάνει και αυτός καλές εμφανίσεις με τη διοίκηση της ομάδας να θέλει να κρατήσει και αυτόν, ωστόσο δεν έχουν ακόμα ποχωρημένες συζητήσεις.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.
Μετά τις δύο γκέλες-σοκ, η Άρσεναλ πήρε τεράστιο «διπλό» (1-4) επί της Τότεναμ στο… θεωρητικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και ξέφυγε ξανά στο -5 από τη Σίτι.