Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μουσταφά Φαλ μετά την ήττα της Γαλλίας από την Ισπανία στον τελικό του Eurobasket, τονίζοντας πως η εθνική του ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ισπανία, κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Ήταν καλύτεροι από μας. Εμείς δεν κάναμε τίποτα καλό, είχαμε ένα κακό ματς. Η ευθύνη βαραίνει εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ του Ολυμπιακού.
«Δεν μπήκαμε καλά πνευματικά στον αγώνα. Αρχίσαμε άσχημα σε έναν αγώνα και δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά δεν μπορέσαμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας και αφήσαμε στον Χουάντσο να βάλει τόσα τρίποντα, ενώ κάναμε και πάρα πολλά λάθη», πρόσθεσε ο Φαλ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Ο ποδοσφαιρικός θρύλος Πολ Γκασκόιν έξι μήνες μετά μίλησε με λεπτομέρειες για το δράμα που πέρασε: «Έχω κάνει 38 εγχειρήσεις και συνήθως δεν φοβάμαι, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά πανικοβλήθηκα»
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.