Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητικό σκίτσο: Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντά ξανά τον Φίλιππο

Συγκινητικό σκίτσο: Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντά ξανά τον Φίλιππο

Η Βρετανία θρηνεί τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο κόσμος των social media αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο την βασίλισσα Ελισάβετ.

Μια ζωγραφιά που έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς χρήστες είναι ένα σκίτσο που δείχνει την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να έχουν αγκαλιάσει ο ένας τον άλλον. Δίπλα τους ένα από τα κόργκι, τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει γείρει στο πλευρό της. Όλοι τους κάθονται σε μια καρό κουβέρτα στη μέση ενός χωραφιού.

Η λεζάντα κάτω από το σκίτσο γράφει: «Γειά σου και πάλι Λίλιμπετ» όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος την αγαπημένη του σύζυγο για πάνω από 70 χρόνια.

Ο Πάντινγκτον συνοδεύει την βασίλισσα Ελισάβετ

Ένα άλλο σκίτσο που μοιράστηκε ευρέως στο Twitter δείχνει και πάλι την πλάτη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία φορά το χαρακτηριστικό πράσινο παλτό της και το ταιριαστό καπέλο της να κρατάει από το χέρι τον αρκούδο Πάντινγκτον.

Δίπλα τους, ακολουθεί και πάλι ένα από τα κόργκι της βασίλισσας, κουβαλώντας πάνω του κατά λάθος βρετανικά σημαιάκια καθώς και μερικά κομμάτια από σάντουιτς μαρμελάδας – μια αγαπημένη λιχουδιά του αρκούδου. Όσο για την λεζάντα, υπάρχουν διάφορες εκδοχές που κυκλοφορούν στο Twitter, με μία από αυτές να αναφέρει: «Έκανα τα καθήκοντά του Πάντινγκτον, σε παρακαλώ, πήγαινέ με στον σύζυγό μου». Μια άλλη, από την οπτική γωνία της αρκούδας, γράφει: «Μη φοβάστε… ο κόσμος θα σας κρατάει το χέρι».

Τα συγκεκριμένα αφιερώματα έρχονται μετά το βίντεο έκπληξη της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Πάντινγκτον με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας νωρίτερα φέτος. Στο βίντεο, η μονάρχης και το αρκουδάκι κάθονται για ένα φλιτζάνι τσάι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους σάντουιτς με μαρμελάδα, ενώ ο Πάντινγκτον την ευχαριστεί για όλα όσα έχει κάνει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024