Περίπατο έκανε η Φινλανδία κόντρα στη Πολωνία νικώντας με 89-59 για τη δεύτερη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Εurobasket με βροχή τριπόντων.
Το ματς ξεκίνησε με τον Μάρκανεν να δίνει τον ρυθμό και τον Σαλίν να ακολουθεί ανεβάζοντας από νωρίς την διαφορά στους 10 με 21-11 με την περίοδο να κλείνει με 26-16.
Στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε με τη διαφορά να παραμένει σε διψήφια νούμερα με 33-22 και να κλείνει τελικά στο +14 44-30 υπέρ των Σκανδιναβών.
Στην τρίτη περίοδο υπήρξε βροχή από τρίποντα για τους Φινλανδούς που πάτησαν γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Κυρίως ο Σαλίν με 4/4 ανέβασε στο τέλος της περιόδου το σκόρ στο +20 66-44.
Το τέλος ήταν εφιαλτικό για τους Πολωνούς που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Φινλανδών που εκτόξευσαν την διαφορά και πάνω από τους 30 με το τελικό 89-59 να αποδεικνύει την ανωτερότητα των Φινλανδών στο παρκέ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.