Η πρώτη προπόνηση του Αλεξανδρόπουλου με τη Σπόρτινγκ (pics)
Έπιασε δουλειά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τρίτη.
Το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μία μέρα μετά πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα «λιοντάρια».
Ο νεαρός χαφ έπιασε δουλειά με τη νέα του ομάδα και δεν αναμένεται να αργήσει να μπει στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ.
Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Ρονάλντο: Ο Μέντες πιέζει για Νάπολι ή Σπόρτινγκ
Η Σπόρτινγκ παίζει την Παρασκευή με την Εστορίλ και δεν αποκλείεται ο Αλεξανδρόπουλος να είναι στην αποστολή.


- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442