«Στην πρώτη μου χρονιά, που φεύγω από την Αμερική, νιώθω πολύ ενθουσιασμένος. Η Ευρώπη ήταν πάντα ένα «κεφάλαιο», που ήθελα να εξερευνήσω, και τώρα θεωρώ, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία, αυτή που μου δίνεται, ώστε ν’ αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο.
Ξέρω, ότι το κλαμπ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, και θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε να το βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει δηλαδή. Ξέρω, ότι η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία και πολλές επιτυχίες, και παλαιότερα, και τα τελευταία χρόνια.
Είναι μια προοπτική που ναι μεν είναι καινούρια για μένα, αλλά δεν με αγχώνει. Κάθε άλλο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να απολαύσω το μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ στους οπαδούς μας, είναι ότι θα δείτε έναν παίκτη, που θα δίνει ό,τι έχει στο παρκέ. Πάντα με στόχο βεβαίως τις νίκες».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.