Μερικές φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σαν από ειρωνεία της τύχης, ένας άνδρας στην Ινδία πέθανε από δάγκωμα φιδιού την ημέρα της κηδείας του αδερφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή… με τον ίδιο τρόπο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, πρόκειται για τον 22χρονο Govid Mishra, ο οποίος έκανε ένα μακρύ ταξίδι 50 μιλίων μέχρι το χωριό Bhawanipur, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 38χρονου αδερφού του.
Ενώ ο 22χρονος είχε πέσει για ύπνο μετά την κηδεία, δέχτηκε τη θανατηφόρα επίθεση ενός φιδιού. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Govid από δάγκωμα φιδιού την επόμενη μέρα, μόλις δύο ημέρες μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του, Arvind Mishra, επίσης από δάγκωμα φιδιού.
Οι… περίεργες συμπτώσεις δεν έχουν τελειωμό, καθώς άλλο ένα μέλος της οικογένειας, ο Chandrashekar Pandey, υπέστη δάγκωμα φιδιού και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες είχαν ταξιδέψει μαζί μέχρι το Παντζάμπ προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του 38χρονου Arvind Mishra.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υπολογίζεται ότι στην Ινδία κάθε χρόνο σημειώνονται 81.000 με 138.000 θάνατοι από δαγκώματα φιδιών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας