Ιθάκη: Νέος σοκαριστικός ξυλοδαρμός – Την γέμισε με μώλωπες σε όλο της το σώμα
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο όπου και ανακρίθηκε. Μετά από αρκετή ώρα παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Στη σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησαν οι Αρχές στην Ιθάκη, καθώς παραδέχθηκε ότι ξυλοκόπησε την 27χρονη φίλη του.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει μέσα σε ένα μικρό δασάκι στο νησί. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος ενημερώθηκαν σχετικά και έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το άτυχο κορίτσι σε κατάσταση πανικού. Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε να αποκαλύψει την αλήθεια και ζήτησε από του λιμενικούς να αποχωρήσουν, προκειμένου να τα “βρει” με τον σύντροφό της χωρίς να δοθεί συνέχεια.
Είχε μώλωπες σε όλο της το σώμα
Οι άνδρες του Λιμενικού όμως παρατήρησαν ότι η κοπέλα είχε μώλωπες στα χέρια, γι αυτό και την οδήγησαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ώστε να πραγματοποιηθεί ιατρική εξέταση. Στην εξέταση βρέθηκαν και άλλοι μώλωπες στο σώμα της και αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο όπου και ανακρίθηκε. Μετά από αρκετή ώρα παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442