Οικονόμου: Σημαντική η προσφορά του Σταύρου Ψυχάρη στον Τύπο και την Ορθοδοξία
«Ο Σταύρος Ψυχάρης υπηρέτησε τον ελληνικό Τύπο επί δεκαετίες, από θέσεις ευθύνης μάλιστα. Σημαντική υπήρξε η προσφορά του και στο χώρο της Ορθοδοξίας. Αιωνία η μνήμη του» δήλωσε ο Γ. Οικονόμου
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για το θάνατο του Σταύρου Ψυχάρη.
Ο κ. Οικονόμου στη δήλωσή του επεσήμανε την προσφορά του εκλιπόντα στον Τύπο αλλά και στην Ορθοδοξία καθότι ο Σταύρος Ψυχάρηςείχε διατελέσει διοικητής του Αγίου Όρους.
«Ο Σταύρος Ψυχάρης υπηρέτησε τον ελληνικό Τύπο επί δεκαετίες, από θέσεις ευθύνης μάλιστα. Σημαντική υπήρξε η προσφορά του και στο χώρο της Ορθοδοξίας. Αιωνία η μνήμη του» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας